+31 6 - 50 69 56 80    info@plaatsman-planten.nl

Onderhoud

Onderhoud particulier

particulierOm uw tuin zo mooi mogelijk te houden is onderhoud van essentieel belang. Hiermee verlengt u het leven van uw tuin. In het voorjaar uw tuin snoeien, uw borders/plantsoenen bemesten, alles onkruid vrij houden of andere onderhoudswerkzaamheden laten verrichten, alles is mogelijk.

Wij bieden u diverse mogelijkheden; van jaarlijks onderhoud tot maandelijks of zelfs wekelijks. Wij passen ons aan uw wensen aan!

Onderhoud bedrijven

bedrijvenDe buitenkant van uw bedrijf is het eerste wat uw klant te zien krijgt. Uw visitekaartje! Daarom is het voor u als bedrijf zeer belangrijk dat de buitenkant er representatief uitziet. Hierbij kunnen wij u helpen. Wij bieden de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs uw plantsoenen te onderhouden, parkeerplaatsen te vegen en ervoor te zorgen dat alles onkruidvrij blijft.

Wij komen graag een keer bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Op die manier kunnen wij samen zien hoe wij u als bedrijf van dienst kunnen zijn.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten