+31 6 - 50 69 56 80    info@plaatsman-planten.nl

Aanleg

Van kleine aanpassingen tot een geheel nieuwe tuin.
Wij helpen u graag!

Al vele jaren zijn wij in Limburg een begrip op het gebied van beplanting en het aanleggen van tuinen. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. De voortuin of tuin voor uw bedrijf of kantoor is toch de eerste indruk die mensen van u krijgen en die moet goed zijn!
Heeft u hulp nodig bij de realisatie van uw nieuwe tuin, wilt u uw tuin veranderen, een (zwem)vijver maken of een terras of oprit aanleggen? Het is allemaal mogelijk!

Vanzelfsprekend kunnen wij de gehele tuin voor u aanleggen, maar in overleg is het ook mogelijk dat u bepaalde werkzaamheden zelf doet. Wij werken het dan perfect en professioneel af.

aanleg001

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten